Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ηλεκτρονικό Μητρώο: Ενημερωτική Ημερίδα σε Υπουργεία

Στις 27 Οκτωβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου ενημερωτική Ημερίδα στα πλαίσια του έργου Ηλεκτρονικο Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων. Στην ημερίδα αυτή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από όλα τα Υπουργεία.



Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν τόσο το τεχνικό όσο και το επιχειρησιακό κομμάτι της εφαρμογής η οποία έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια του Ηλεκτρονικού Μητρώου. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι διαδικασίες που αυτό υποστηρίζει και πως εμπίπτουν στην καθημερινή εργασία των Υπουργείων.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες παρευρέθηκαν και μέλη - φορείς της Πιλοτικής Ομάδας του έργου, οι οποίοι ανέφεραν τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν κατά την διάρκεια του σχεδιασμού και πόσο έμφαση δόθηκε κυρίως στην ευχρηστία και στη δυνατότητα διαλειτουργικότητας της εφαρμογής.

Έως την έναρξη ισχύος του νόμου πραγματοποιείται δοκιμαστική λειτουργία των εφαρμογών, με τη συμμετοχή της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Αθηναίων, το Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού, το Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου